Brak towaru

Nóż uniwersalny Dengjia 18,2 cm

Symbol: 15241886646
Dostępność: 0 szt.
99.00
89.1 cena z kodem: promo1
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 733889970 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • ORLEN Paczka 8.19
  • kurier inpost 12
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
image

SPECYFIKACJA

Nazwa marki: DENGJIA

Materiał: Stal nierdzewna

Funkcja: Ekologiczny

Typ: Noże

Numer modelu: TP-01

HRC:58-60

Rodzaj noża: Noże szefa kuchni

Produkcja: Centennial Manufacturer

Specjalny proces produkcyjny: kucie ręczne

Specjalny proces produkcyjny 2: hartowanie i odpuszczanie

Proces specjalny 3: Hartowanie i sinizna - obróbka antykorozyjna

Cechy ostrza: ostry i trwały

Funkcja: nóż domowy, nóż szefa kuchni, nóż do krojenia, tasak do mięsa, nóż kuchenny

CECHY

Posiadanie dobrego noża sprawia, że gotowanie jest łatwe, bezpieczne i wspaniałe.

NÓŻ DENGJIA ma wszystkie cechy dobrego noża, tylko bardziej skupiony i tradycyjny.

TP-01 5Cr15Mov Kuchenny tasak do mięsa i nóż do warzyw

DENGJIA Chiński ręcznie kuty wyjątkowo ostry nóż do krojenia TP-01: ten nóż szefa kuchni jest wykonany z czystego ręcznego procesu kucia i hartowania, dzięki czemu ostrze jest ostre i trwałe.Ten nóż kuchenny nadaje się do krojenia, krojenia w kostkę i krojenia w kostkę wszelkich warzyw lub mięsa.

Idealny, starannie wypolerowany okrągły kolorowy drewniany uchwyt: starannie wypolerowany, wygodny, antypoślizgowy i oszczędzający pracę.

Ręcznie kute noże kuchenne DENGJIA mają ostre krawędzie i są trwałe.

DENGJIA Chińskie tradycyjnie ręcznie kute noże kuchenne

Nóż kuchenny wyprodukowany przez kucie ma wysoką twardość, dużą odporność na ścieranie, dobrą teksturę i odporność na korozję.

image
Parametry:
Stan:
Nowy
Kod producenta:
TP01
Marka:
Dengjia
Przeznaczenie:
uniwersalny
Długość ostrza:
18.2
Materiał uchwytu:
drewno
Materiał ostrza:
stal nierdzewna
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: